Stel een vraag

Ons adres

Koningslijn 10, 7312 GG Apeldoorn

Reparaties en diensten

Betaalbare degelijke en preventieve oplossing voor uw Computer of laptop probleem! De gemiddelde reparatietijd van aangeleverde reparatie's is maar twee werkdagen! zodoende bent u uw computer niet langer kwijt dan nodig! 

Wij komen ook op afspraak bij u thuis of bij uw bedrijf om problemen met uw computers, laptop, en overig randapparatuur degelijke en waar mogelijk dan ook altijd preventief op te lossen! kwaliteit staat voorop! 

Lees verder...

Erkend leerbedrijf

AlfaByte is erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen van het VMBO en MBO een leerzame en volwaardige stage of examenplek te kunnen bieden. Wij kunnen stage optie's aanbieden aan de volgende opleidingen: 

* Medewerker ICT MBO Niveau 2 (25192)              
* Medewerker beheer ICT MBO Niveau 3 (25191) 

Lees verder...

Producten

Complete Computersystemen, Netwerk & Wifi-mesh-systemen, Beveiliging en Cloud oplossingen op maat voor thuisgebruik, bedrijven, en organisatie.

Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een nieuwe computer of laptop, is goed advies zeer belangrijk. Het zou immers onnodig zijn om een “te” dure computer aan te schaffen omdat hier allerlei hardware in zit wat u misschien helemaal niet nodig heeft voor wat u er mee wilt gaan doen.

Lees verder...