Reviews

Wilt u uw ervaringen met ons delen? Dat kan op deze review-pagina!

Wij doen ons uiterste best om klanten een zeer goede service te bieden. Wij waarderen uw mening dan ook zeer. Plaats hieronder uw beoordeling en ervaring hoe u onze dienstverlening heeft ervaren.

Uw reactie (Kies beoordeling):

Wordt niet getoond

Wordt wel getoond

Paul schreef 18 Nov om 11:17u:

Dankzij Jan kan mijn nieuwe PC zijn werk weer doen. Na een week ploeteren had ik contact met Jan opgenomen waarna er snel op zaterdag(!) een afspraak was gemaakt. Zowel de directe communicatie, het meedenken en de technische kennis van Jan is zeer goed! Op de prijs was niets aan te merken, ik dacht zelf het drievoudige kwijt te zijn in combinatie met een nieuw moederbord dat later niet nodig bleek te zijn dankzij Jan. Binnen een uur en een kwartier had ik weer een werkende PC. Jan, nogmaals bedankt!

Supersnelle service.

Quinta Veldkamp schreef 8 Nov om 11:31u:

De kapotte accu van mijn laptop is supersnel vervangen , heel hartelijk bedankt Jan !

Superservice

Ellen Oosterman schreef 12 Oct om 17:28u:

Laptop weer als nieuw. Heeeeel klantvriendelijk! Er wordt met je meegedacht. Super!
Zeeeeer tevreden klant! Echt een aanrader

Mijn volgende desktop zal ik ook bij Alfabyte kopen.

Ruud Boersma schreef 27 Sep om 14:04u:

Drie weken terug ben ik langs geweest bij Alfabyte om een nieuwe desktop aan te schaffen. Ik herinnerde mij Jan nog van zijn Power System periode. Toen is mij bijgebleven hoe klantvriendelijk hij is en hoe graag hij zijn klanten tevreden stelt. Nu Jan eigen baas is ben je als klant bij Alfabyte op de juiste plek voor al je automatiseringsvragen. Jan luistert heel goed en vraagt door over mijn eisen/wensen t.a.v. de nieuwe desktop. Ik ben zeer onder de indruk van al de parate kennis die Jan heeft van hard- en software. Zijn kennis in combinatie met zijn enthousiasme schept bij mij het vertrouwen dat ik bij Alfabyte goed zit. De desktop is een week later uitgeleverd. Bij de uitlevering is de computer werkend gedemonstreerd. Dat schept ook vertrouwen. Gisteren belde Jan om even te vragen of alles naar wens was. Dat is nu klantvriendelijk handelen 1e klas. Ik hoef niet te twijfelen waar ik een volgende desktop zal kopen: gewoon bij Alfabyte.

Tevreden

C mulderij schreef 8 Sep om 16:38u:

Super tevreden zowel over de reparatie als over het personeel.
Laptop om 3 uur gebracht en om half 6 weer op kunnen halen.
Goede uitleg en goede service. En heel klantvriendelijk

Geweldige service

Zeb jonkman schreef 27 Aug om 23:43u:

Ik stond maandagochtend om 9 al op de stoep, en mijn laptop die best wel verpest was, was binnen een uur al klaar. Als ik hem had laten repareren door de retailer zelf was het velen malen duurder geweest.
Bedankt!!

Megaservice

Yoeri van der kleij schreef 14 Jul om 20:54u:

Had hoognodig laat op zaterdag op het laatste moment een Balk geheugen nodig. Ik kon vrijwel direct met de kast langskomen voor geheugen. Zelf een schone windows installatie erbij. Een stekkertje voor aansluiting van fans. Gewoon helemaal super. Dat is pas echt klantvriendelijkheid!!. Kortom 5 sterren super

meesterwerk

B Jager schreef 13 Jul om 21:00u:

vakmanschap, verkoopt geen onzinnige apparatuur, eerlijke benadering, prettig in de omgang

Alfabyte biedt een totaalpakket, zef geen zorgen, je oude computerinstellingen en gegevens worden ov

René Beijen uit Eerbeek. schreef 12 Jul om 10:21u:

Alfabyte, ik had er nog nooit van gehoord.
Maar ik wilde een nieuwe computer, compleet opgeleverd en zelf geen gedoe met overzetten.
Ook geen gedoe met reparaties, waarbij je je computer weken kwijt bent omdat ze zelf geen reparatieafdeling hebben.
Alfabyte kwam naar voren bij zoektocht "Apeldoorn computerwinkel". Het eerste telefoongesprek schonk vertrouwen.
Bij Alfabyte een computer uitgezocht. Het lijkt net het oude computerland maar dan met hele goede service en uitleg. Het is een eenmanszaak waarbij de eigenaar alle diensten verzorgd.
We hebben nu een samengestelde computer naar onze eigen wensen. Alle oude data, van mail en schijf zijn overgezet naar nieuwe computer. Allemaal thuis ter plekke.
Helemaal geen gedoe en frustratie, eigenaar Jan regelt het in alle rust.
Hopelijk hoef ik geen gebruik te maken van de eigen reparatie-afdeling.
Kortom top computer, goede service, geen gedoe.
Ik vind dat er zeer goede prijs-kwaliteit-verhouding wordt geleverd.
Het was al duidelijk, een zeer tevreden klant.

prima service

Irene schreef 2 Jul om 16:57u:

Jan van de Steeg heeft mij prima geholpen met de herinstallatie van mijn laptop. Hij dacht met mij mee, welke toepassingen handig voor mij zouden kunnen zijn. Daarnaast heeft hij thuis de laatste instellingen verricht (zoals printer instellen e.d.) zodat ik weer zonder problemen aan het werk kon. Toen ik naderhand nog enkele wensen had, m.b.t. instellingen, heeft hij die kosteloos voor mij geregeld. Jan is een man met veel verstand van zaken en zeer prettig in de omgang.

Instaleren laptop

Inge schreef 21 Apr om 10:47u:

Jan, hartelijk dank voor het instaleren van mijn laptop en goede en snelle service. Super!

Zeer tevreden

Rene Cornelissen schreef 13 Apr om 15:37u:

Reactie klant "Ontwerptopppers"

Ik ben super geholpen met jullie snelle en adequate optreden voor een computer van een klant van mij.

Een zakelijke relatie van Ontwerptoppers houdt zich erg bezig met het minen van Cryptocurrency. Hij gebruikt daarvoor Rigs, computers met supersnelle Nvidia GPU (gamecards). Elk moment dat zo'n computer uit staat maakt het geen cryptomunten.

Ik was dan ook erg blij met de vriendelijke en vooral goede hulp. Door een snelle check werd er geconstateerd dat sommige onderdelen niet echt vast in het frame zaten en is de travo gerepareerd.

Ontzettend bedankt.

Met vriendelijke groet,

Rene Cornelissen

Ontwerptoppers

Reparatie PC

BO schreef 10 Apr om 14:05u:

Ik had mijn PC ge-upgrade en bij het aansluiten ontstonden problemen met de voeding. Bij Alfabyte hebben ze me super snel geholpen door een nieuwe voeding te testen. Tegelijk de bekabeling ook weggewerkt. Alles werkt nu weer! Super service!!

Kanjer

Grietje Schouwstra schreef 17 Mar om 17:47u:

Ik ben vandaag geholpen door uw bedrijf. Uw bedrijf heeft veel empathie,luisterend oor,zorgvuldig,klantvriendelijk,straalt vertrouwen uit. Voor mij is dit absoluut nieuw. Mijn probleem is opgelost op een zeer zorgvuldige manier en dat in deze tijd. Ik raad zeker dit bedrijf aan en praat uit levenservaring. Tevens wanneer ik een computer ga kopen , ga ik dat doen bij Alfabyte!
Warme groet Grietje

vakwerk tot zeer grote hoogte

jan en sonja schreef 6 Mar om 15:31u:

alles is heel goed uit gelegd dat zelf iemand het snap die er niet veel verstand van heb en een hele goed service en heel snel gedaan daar kunnen de winkels van jan leren hoe het moet beter dan jan is er geen 1

Vakwerk

Frans Hessels schreef 21 Feb om 14:17u:

Mijn ervaring met Alfabyte is geweldig.Echte vakmanschap en uitstekende service.Mijn nieuwe pc en monitor zijn geweldig.Precies wat ik voor ogen had.Echt aan te bevelen.

Advies en nieuwe aanschaf

Albert Schuurmans schreef 19 Feb om 16:55u:

Een 2e beeldscherm. Eerst een 2ehandse proberen, nee, werkt niet lekker. Dan op advies van Jan een nieuw scherm en oh ja, een router om Wi-Fi in de tuin te hebben! Bedankt Jan, het werkt allemaal prima en ben zeer tevreden.

Dienstverlening

Albert Schuurmans schreef 13 Jan om 19:25u:

Prima advies, dienstverlening en nazorg. Jan is een gedreven man met passie voor zijn werk en hij wil er alles aan doen om het zijn klanten naar de zin te maken.

Maatwerk

Peter van Ameyden van Duym schreef 30/12/17 om 16:12u:

Omdat ik toe was aan een nieuwe PC, heeft Alphabyte voor mij een stukje mooi maatwerk geleverd, in de vorm van een pc, die helemaal op mijn wensen is afgestemd.
Met name het 'out of the box' denken van Jan heeft mij erg aangesproken en de bereidwilligheid om zelfs buiten de normale kantooruren, het systeem verder in orde te maken, geeft wel aan dat dit service van de bovenste plank is.
De kennis is meer dan voldoende aanwezig en voor mij een goede reden, om een zeer positieve review achter te laten en hem veel succes in het nieuwe jaar te wensen.

hardware upgrade

bryan schreef 13/12/17 om 16:52u:

Ik ben hier heen gegaan voor een hardware upgrade voor mijn desktop.
zelf weinig verstand van hardware, super goede tips gekregen en samen tot een geweldig eindproduct gekomen.
klantvriendelijkheid is uitstekend en fantastische kwaliteit, zeker aan te raden!!

accuraat en snel

Arthur vrij schreef 2/12/17 om 23:44u:

Al enige jaren mogen genieten. Van de knowhow van Alfabyte. Of het nu gaat om het upgraden van onze pc/laptop of het behouden van belangrijke bestanden bij grote softwarematige problemen er wordt zeer efficiënt op in gespeeld.Mensen die snappen hoe het werkt !!!

Goede snelle service

Esther schreef 30/10/17 om 13:19u:

Jan heeft mij supersnel geholpen toen mijn laptop was gecrasht. Een dag later was alles geregeld en had ik een nieuwe geïnstalleerde laptop. Jan denkt met je mee en levert kwaliteit op gebied van kennis en is een kei op zijn vakgebied.

Echt TOP bedrijf!

Optiekhuis Ugchelen schreef 4/10/17 om 11:44u:

Uitstekende service, uiterst vakkundig en zeer goede voorlichting, kortom; echt een top bedrijf die ik iedereen van harte aanbeveel! Top! De 5 sterren meer dan waard!

Prima bedrijf

B.T.H. van Hooydonk schreef 21/09/17 om 13:02u:

Vandaag 21-09- 2017 heeft Jan v.d. Steeg van Alfabyte een computer, IPS-scherm,printer, draadloze toetsenbord en muis afgeleverd en geïnstalleerd. Voordat alle producten werden besteld, heeft Jan v.d. Steeg alles uitgezocht. Hij denkt mee en komt dan met een passend advies. Top bedrijf. Ben zeer tevreden over het bedrijf Alfabyte in Apeldoorn. Door de prima service heeft Alfabyte een klant erbij en krijgt van mij 5 sterren.

Pc analyse en advies

Steven de Wilde schreef 16/09/17 om 22:13u:

Samen met Alfabyte (Jan v/d Steeg) de pc nieuw leven ingeblazen. Mijn pc had een eigen wil, een chronisch zwart scherm (b.o.d.) Kreeg goed advies en kan weer een tijdje vooruit!

printer

g van neerbos schreef 25/08/17 om 16:54u:

printer werkte na nieuw modem van ziggo niet meer en jan heeft het snel weer opgelost prima service toppie gedaan

Snelle en goede service en advies

Fia schreef 2/08/17 om 11:28u:

Toen mijn laptop kapot ging kon ik meteen bij Jan v.d. Steeg van Alfabyte terecht. Hij gaf duidelijke uitleg over het probleem en mogelijke oorzaak en heeft voor een snelle oplossing gezorgd. Prima service en prettig geholpen!

reperatie

ellen schreef 20/07/17 om 08:02u:

super goed geholpen werd goed op de hoogte gehouden wat de problemen waren.
en wat de kosten gingen worden.

Prima

Nicole Mossink schreef 12/07/17 om 15:55u:

Jan kijkt naar wat de behoeften zijn, denkt mee en komt met een passende oplossing.

Een super snelle service.

Marian Hogeboom schreef 2/07/17 om 22:53u:

Jan van de Steeg is heel kundig, hij heeft bij mij alle problemen opgelost met de laptop en de printer.
Ik was er helemaal klaar mee met Mediamarkt waar ik het gekocht had.
Ben nog niet zo met alles op de hoogte en hoe alles werkt maar ik ben nog aan het leren.
Zodoende weet ik ook nog niet hoe het werkt met de 5 sterren maar dat hoeft ook niet, want jij krijg er niet 5 van mij maar je hebt 10 sterren verdiend.
Ik zal jou bij iedereen aanbevelen en zeggen dat je heel kundig bent en betaalbaar.
Jan bedankt voor de goede en snelle service en jou vriendelijkheid.
Nogmaals Jan wanneer het mij niet lukt met de sterren weet dan dat je er geen 5 van mij krijgt,
maar je krijgt er 10 van mij.
Nogmaals bedankt, groetjes Marian

Herstellen computer na crashes

Henk Klijmeij schreef 22/06/17 om 19:53u:

Zeer kundige analyse en vakkundig opgelost.
De doorlooptijd is ook reuze meegevallen.
Zeer klantvriendelijke benadering.

Onoplosbaar laptopprobleem opgelost.

Rien Knol. schreef 22/06/17 om 15:59u:

Een tijdje terug heb ik in een laptop een ssd kaart laten inbouwen door een zeer bekend bedrijf in Apeldoorn.
Ook na de installatie bleek de opstart minutenlang te duren.
Als de laptop was opgestart, dan werkte qua snelheid de ssd schijf wel goed.
Jan van de Steeg, die ik nog kende van Powersystems, waar hij voor mij een supersnelle laptop gebouwd heeft ( alweer 3 jaar geleden) heeft dit schijnbare onoplosbare probleem weten op te lossen.
En dan ook nog tegen een buitengewoon redelijke vergoeding.
De laptop start nu op binnen een paar seconden.
Een geweldige prestatie van Jan.
Daaruit blijkt zijn vakmanschap, maar ook zijn klantgerichtheid en klantvriendelijkheid.
Jan, nogmaals dank.
Je hebt een super prestatie geleverd.
En natuurlijk zal ik jou aanbevelen bij iedereen die het horen wil.
Kortom, wil je een pc, laptop, of reparatie laten uitvoeren, www.Alfabyte.nl van Jan van de Steeg, daar moet je zijn.

Vriendelijk, betrouwbaar en flexibel

Ray schreef 12/06/17 om 20:39u:

En ineens deed mijn medion desktop het niet meer. Helemaal dood. Mijn vermoeden was dat de voeding kapot was gegaan. In het verleden al 2 x eerder mijn laptop bij Jan laten repareren (1 x virus herstel en 1 x nieuwe dvd brander). Ook deze keer heeft Jan het weer voor elkaar gekregen. Echter was de voeding niet defect maar de aan en uit knop was defect. Hij heeft mijn desktop nagekeken en eerlijk advies gegeven. Nieuwe voeding was gelukkig niet nodig. Een simpele reperatie en mijn desktop doet het weer. Bedankt Jan. Top service en flexibiliteit. Tot de volgende keer. Gr Ray

Nieuwe laptop en upgrade desktop

Paul Canisius schreef 5/05/17 om 19:37u:

Jan heeft vanmiddag voor ons een nieuwe laptop geleverd en geïnstalleerd. Ook heeft hij onze 7 jaar oude desktop opnieuw geïnstalleerd. Hij adviseerde om geen nieuwe desktop te kopen maar om de bestaande erg langzame desktop te upgraden met een nieuwe SSD-kaart. Hierdoor en door de nieuwe installatie (zonder overbodige programma's) is de desktop nu zelfs bijna even snel als de nieuwe laptop! Jan heeft alles tip-top geheel volgens onze wensen geleverd en geïnstalleerd. En voor een schappelijke prijs. We kunnen Jan aanbevelen aan iedereen die een advies en oplossing op maat wil voor pc en of laptop.

Beste kwaliteit en klantenservice die iemand zich maar kan wensen

Shawn-Douglas Nahar schreef 8/04/17 om 10:36u:

Ik heb meerdere malen iets laten maken of vervangen en de kwaliteit van wat Jan levert is top kwaliteit. Ik vind het persoonlijk zelfs nog beter dan bij een van de grote bedrijven zoals MediaMarkt. Ik raad iedereen aan om als er iets of als je een vraag hebt met betrekking tot smartphones, pc's etc. Bel dan gerust even Jan, die weet daar wel goede raad mee.

Scherm ipad mini

Jeanette Fluit schreef 1/04/17 om 15:19u:

Mijn zoon had een barst in zijn scherm van zijn ipad mini. Keurig gemaakt door Jan. En ook voor een hele nette prijs. Scheelde zeker 50 euro met de winkels in het centrum. Maar vooral super service

Wat zijn wij blij met Jan van der Steeg.

Willy Huizenga-Hofman. schreef 29/03/17 om 22:32u:

Oma, jij moet een nieuwe laptop, deze is verouderd! Mijn reactie, deze is nog maar zeven jaar oud die moet nog zeker een poosje mee.
Vanmiddag Jan van der Steeg gebeld, en vanavond was hij hier en heeft het euvel van de "oude laptop"opgelost.
Wat een vakman is hij, en wat een gedrevenheid.
Ook heeft hij de gave om de materie duidelijk en begrijpend uit te leggen. Een hele geruststelling om te weten dat we Jan kunnen bellen wanneer we er zelf niet meer uit komen.

Super tevreden over AlfaByte!

Jeannette van de Bunte schreef 8/02/17 om 10:18u:

Paniek vanwege vochtschade aan mijn laptop. Contact gelegd met Jan die dezelfde dag nog reageerde. Hij heeft gelukkig al mijn foto's en documenten veilig kunnen stellen. Flexibel en betrouwbaar in zijn afspraken. Zeer klantvriendelijk. Heel tevreden over prijs-kwaliteit verhouding. Ik kan AlfaByte zeker aanbevelen!

Super tevreden over AlfaByte!!

René van Rijswijk schreef 5/02/17 om 16:48u:

Toen mijn laptop na 10 jaar dacht 'doe het zelf maar' heb ik Jan van der Steeg ingeschakeld! Hij kon gelukkig dezelfde dag nog komen kijken en heeft gelukkig al mijn documenten veilig kunnen stellen. Op mijn vraag of hij wilde kijken voor een nieuwe laptop kon hij 2 dagen later er al een bij mij afleveren. Hij heeft als extra service nog wat programmaatjes geïnstalleerd. Jan is een kei op zijn vakgebied maar ook daarbuiten een keurige sympathieke gozer. Jan heeft de gave om, alles aan de hand van voorbeelden van alle dag, je dingen uit te leggen zodat je het ook echt begrijpt! Hij houdt zich bovendien aan de afspraken die hij met je heeft gemaakt. Prijs kwaliteit verhouding is erg goed!! Ik kan van harte Alfabyte aanbevelen!

Top kwaliteit geleverd door Alfabyte !!!

Dick en Ellen Wijnbergen. schreef 1/02/17 om 16:20u:

Onze PC had vorig jaar een upgrade gehad van Windows 7 naar Windows 10,nu vertoonde deze kuren. (geen back-up mogelijk).
In overleg met Jan heeft hij( met onze licentie) Windows 10 opnieuw ge-installeerd.
Tevens heeft hij een SSD-driver geplaatst,wat is dit een verademing,super snel nu.
Bij ons thuis opnieuw Norton en Office ge-installeerd waar wij geen gegevens meer van hadden.(SUPER JAN ).
Jan wij waarderen je vakkennis en je eerlijke voorlichting.

Krachtige GamePC

Renzo Scheffer schreef 13/01/17 om 16:22u:

Gisteren heb ik bij Alfabyte een super GamePC gebouwd! Snel, krachtig systeem, en top service!

Weer tevreden en blij.

Trudy Boesjes schreef 8/01/17 om 10:39u:

Via Student aanhuis, die geprobeerd heeft mijn computer weer op gang te brengen nadat deze steeds vastliep,
het adres van Jan gekregen die mijn probleem uiteindelijk moest oplossen.
Na zijn inspectie van mijn laptop aanhuis, was duidelijk dat de harde schijf aan het stuk gaan was.
Na duidelijk overleg mijn laptop meegenomen voor een SSB ter vervanging van de harde schijf.
Nu draait alles weer en van mijn oude schijf is alles overgezet en ben ik gelukkig niets kwijt geraakt.
Gezien mijn minimale computervaardigheden heeft Jan mij aangeboden mijn gebruikerskennis wat bij te spijkeren,waar ik graag gebruik van ga maken, maar nu eerst 1 maand naar buitenland.
Jan, dank voor de snelle hulp, en na thuiskomst bel ik zeker snel voor je beloofde les.
Groet, Trudy

eerlijk en helder advies!

Eldert Bessels schreef 5/01/17 om 14:05u:

HELP!
Een aantal maanden geleden dure apparatuur van Apple aangeschaft. Hiermee veel klachten gehad door het steeds uitvallen van het internet en de mail.
Via Gert Bosselaar van Welcom bij Jan van der Steeg terecht gekomen.
Jan heeft alle problemen binnen 3 uur opgelost en een nieuw thuisnetwerk opgezet!
Voor prijs en kwaliteit 5 sterren!!
groet Eldert Tintyourcar.

Laptop

Henk Veltkamp schreef 2/01/17 om 17:08u:

Jan heeft mij geweldig geholpen met het adviseren en leveren van een nieuwe laptop. Thuis alles geïnstalleerd en de draadloze verbinding met de printer weer tot stand gebracht. tevens de externe schijf weer helemaal bruikbaar gemaakt. Dit alles snel en zeer adequaat. Jan doet wat hij zegt, is competent en niet onbelangrijk uitermate beleefd. Ik beveel Alfabyte dan ook van harte aan.

Nieuwe computer

Gert Toonen schreef 12/12/16 om 20:12u:

Van AtotZ prima geholpen door Alfabyte
Alles werkt optimaal.
Mede door het persoonlijke aspect en de after sales zeer tevreden en sterk aan te raden . Kortom 10 punten

Ter plaatse onderhoud aan computers

Hans Snelleman, luchtfotograaf schreef 29/11/16 om 14:35u:

Als eerste kennismaking een zeer goede indruk. Op tijd aanwezig, adequaat in het updaten, beleefd en niet meer tijd nemen dan nodig is.

office

Hetty van der Neut-Snakenbroek schreef 22/11/16 om 18:59u:

wat een geweldige service, Jan drie kwartier aan de telefoon gehad om een programma op mijn laptop te installeren, Jan nogmaals heel erg bedankt

Nieuwe PC

N. Hettema schreef 15/11/16 om 11:38u:

Ik was toe aan een nieuwe pc, wel eentje die alles op max kon draaien.
Met mijn eigen samen gestelde lijstje kwam ik aan bij Alfabyte. Ik kreeg perfect advies over bepaalde dingen waar ik nooit rekening had gehouden. Advies over de luchtstroom in de kast, tips over combinatie van componenten waar ik geen idee van had.
Uiteindelijk kwamen we dan op een resultaat waar we volgens mij beide trots op mogen zijn. Ik kreeg de pc geassembleerd en wel aangeleverd! Met een geweldige uitleg en ondersteuning.

Dus zeker die 5 sterren verdient!

Met vriendelijke groeten,

Niels

Zeer tevreden

J. Fluit schreef 29/10/16 om 06:54u:

Met het downloaden van een spel een virus meegekregen. We konden niks meer met onze laptop. Jan heeft alles er opnieuw opgezet en hij doet het weer super. Nog wat extra dingen erop gezet als service. Al met al zijn wij zeer tevreden en zouden Jan iedereen aanraden met computerproblemem.

script fout laptop

Rob Giljam schreef 24/10/16 om 11:30u:

Kreeg regelmatig script fout melding op mijn laptop en kon dan ook verder ook niks meer doen op de laptop.
Heb het adres van Jan van een kennis gekregen.
Bij de eerste keer dat ik hem weer terug kreeg kwam het probleem weer naar voren.
Maar geen probleem zij Jan hij gaat nu pas de deur weer uit als alles ook echt goed is.
Advies van Jan hij is wel heel langzaam voor een i5 installeer Windows 8.1 opnieuw.
Alles is nu prima in orde, schoon gemaakt en hij is ook weer lekker snel .
En met de prijs die we afgesproken hebben ben ik ook zeer tevreden.
Jan is servicegericht legt je alles uit belt je tussen reparatie tijd op hoe het er voor staat en ook informeert hij met een belletje nadien of alles ok is met de laptop.

Gewoon het beste adres voor een snelle en vakundige service voor uw pc en internet.

H de Vries schreef 23/10/16 om 21:36u:

Wij hebben jan van der Steeg al meerdere keren in de arm genomen voor onderhoud pc, schoonmaken van de pc , problemen met printer en internet. Jan is altijd telefonisch goed bereikbaar of belt je binnen enkele minuten terug. Maakt ook zo snel als het kan tijd voor je en gaat net zolang door tot de problemen zijn opgelost. Hij is een echte aanrader een doorzetter en geeft niet op voor dat jij weer verder kunt en tevreden bent. prijs kwaliteitverhouding is zeker zeer aantrekkelijk t.o.v collega's. Wat ons betreft een aanbeveling waard zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Geweldig!

Wouter schreef 20/10/16 om 13:59u:

Goede service, goed werk verricht, en dat alles erg snel. Volgende keer kom ik zeker weten weer hier naartoe!

reparatie koeling plus nog wat

Fop ten Broek schreef 23/09/16 om 11:51u:

zeer deskundig verholpen, zeer servicegericht, snelle actie tegen een soepele prijs.

Heel tevreden

Karin schreef 18/09/16 om 11:54u:

Omdat mijn laptop allemaal foutmeldingen gaf en heel traag was, heb ik deze naar Jan gebracht.
Ik heb absoluut geen verstand van computers, maar Jan gelukkig heel veel.
Hij heeft de hele laptop binnenstebuiten gekeerd en na een week kreeg ik eigenlijk een totaal vernieuwde laptop terug. En dat niet alleen .... als service heeft hij me geholpen om alles weer voor mij zo in te richten dat ik er gewoon weer verder mee kon werken zoals ik gewend was. Echt helemaal super!
Van te voren had hij een prijsopgave gedaan en voor de dingen die er extra moesten gebeuren heeft hij contact met mij gezocht met daarbij gelijk een duidelijke uitleg in voor mij begrijpelijke taal wat de beste opties waren.
Ik ben echt heel tevreden over wat hij heeft gedaan, de manier waarop, de heldere uitleg en vooral de supergoede service. En dat voor een heel betaalbare prijs!
Ik adviseer nu alle mensen in mijn omgeving om bij problemen met computers hem in te schakelen.
Jan, heel erg bedankt! Ik heb in jou mijn "computermannetje" gevonden, een veilig gevoel!

Uitstekende en snelle service

Rotgert Mulder schreef 17/09/16 om 19:15u:

Onlangs zowel een desktop als een laptop naar Alfabyte gebracht voor reparatie. De desktop gaf alleen nog maar 4 piepjes en verder niets. Jan wist het probleem snel op te lossen (wat stof allemaal niet kan doen) en nu doet die het weer perfect. Bij de laptop was het beeldscherm kapot gegaan. Jan heeft nog gekeken naar goede alternatieven en uiteindelijk toch het merkbeeldscherm weten te monteren. Als nieuw! Klasse service en prima prijs

laptop

Hetty van der Neut-Snakenbroek schreef 11/09/16 om 19:02u:

Jan, bedankt voor de uitleg en service van onze nieuwe laptop,
We zijn er heel blij mee

Kapotte voeding.

R Heuvels. schreef 28/07/16 om 09:48u:

In anderhalf uur tijd...(inclusief thuis ophalen, terug brengen en alles weer aansluiten) mijn desktop computer gerepareerd.
Kapot onderdeel (voeding) vervangen, computer stofvrij en schoongemaakt. Met duidelijke uitleg over zijn werkzaamheden. Jan, heeft prima vakwerk verricht!!! Ik ben er erg tevreden over. Mijn computer loopt weer als een trein. Bedankt Jan!

Vastgelopen computer.

F.J. van Wijngaarden. schreef 17/07/16 om 18:03u:

Vermoedelijk door een virus, ondanks goed beveiligingen, computer vastgelopen, net voor onze vakantie. Volgende dag kwam Jan al en heeft het probleem verholpen en voor de zekerheid alle inhoud op een stick gezet. Prima vakman en gaf de nodige uitleg.

Upgrade van mijn PC.

Gerrit Kozijn schreef 4/07/16 om 11:41u:

Van mijn zwager had ik een PC gekregen die best lekker snel is, maar na in installeren van Facebook begon hij opnieuw op te starten ik kreeg ik plotseling een heel ander scherminhoud te zien, ik kon hem ook niet upgraden naar Windows 10 en zelfs niet naar Windows 8.1 terwijl Windows 8 het o.s. is.
Gelukkig had ik van mijn buurman gehoord dat Jan voor zichzelf was begonnen en daar was ik blij mee omdat ik Jan al van Power Systems kende waar hij al de vakman was samen met een college van hem waar ik zo niet precies de naam van weet maar ik dacht dat die Bernd heette.
Ik heb contact met Jan opgenomen en het bleek inderdaad dat er een illegale versie Windows 8 op mijn PC stond, wel heel handig geinstalleerd want ik kreeg geen foutmeldingen bij de updates.
Jan heeft voor mij een nieuwe originele Windows 10, een SSD geheugen geinstalleerd en de PC schoongemaakt, deze ziet er nu weer uit als nieuw en dat alles binnen drie dagen!!!!!
Als ik weer problemen ondervind ga ik zeker naar Jan terug en zal hem bij iedereen aanbevelen, wat een geweldige gozer is hij.

Ga zo door Jan en je gaat het zeker maken met je eigen bedrijf "alfabyte" en ik wens je daarbij heel veel succes.

Aanschaf nieuwe laptop

R. IJzer-Kuiper schreef 2/07/16 om 12:58u:

Wat een uitkomst zo'n perfecte vakman bij de aanschaf, levering en installatie van een nieuwe laptop. En dan ook nog snelle hulp bij het oplossen van problemen die achteraf opdoemen. Alles even duidelijk en steeds vriendelijk toegelicht.

vastgelopen laptop

gerrit van renselaar schreef 12/06/16 om 21:23u:

onze laptop was vastgelopen door virus, er was niks meer mee te beginnen , ik kende jan van power systeem en heb hem gelijk gebeld met 2 dagen heeft hij alles opgeschoond en alles weer opnieuw geinstalleerd , bij ons thuis heeft hij de laptop en de vaste pc op elkaar afgestemd en een nw. printer geinstalleerd die ik had gekocht , alles werkt weer perfect een echte en eerlijke vakvan, dit alles voor €80

Kan je een streampc voor mij bouwen

Www.twitch.tv/ultramaxednl schreef 11/06/16 om 21:25u:

Ik vroeg aan Jan of hij ook een streampc voor mij kon bouwen. Jan gaf aan dat dit geen probleem was. Hij dacht goed mee en gaf mij goed advies! Jan is een prettige man om mee te sparren en legt alles op een duidelijke maar ook simpele manier dat zelfs computer leken het begrijpen. Door Jan heb ik mijn streampc laten bouwen voor een hele mooie prijs. Niet duur, snelle en goede service door een gedreven man!

Ik kan u dit bedrijf alleen maar aanraden!

Bedankt Jan!

Problemen met mijn laptop.

Nieske van der Ploeg schreef 10/06/16 om 21:58u:

Gelukkig kwam Jan van de Steeg op mijn pad. Hij heeft mij fantastisch geholpen. Hij heeft erg veel kennis en ervaring en zijn service is super! Ik vind hem een echte aanrader. Heerlijk dat er iemand is die vrijwel alle problemen weet op te lossen. Een gedreven, enthousiaste, eerlijke, betrouwbare ondernemen.

Laptop liep de hele tijd vast, was niet meer mee te werken.

Kast op maat Apeldoorn, Gert Dallinga schreef 9/06/16 om 21:43u:

Mijn laptop was heel traag en liep de hele tijd vast er was niet meer mee te werken.
Ik dacht dat wordt een nieuwe computer kopen, toen kwam mijn website bouwer met het adres van Jan van de Steeg.
Jan heeft mijn computer weer helemaal nieuw gemaakt en voorzien van windows 10 voor € 75.00.
Het eerste contact met Jan was al meteen heel gemoedelijk en vertrouwd, hij legde de computerproblemen die mijn laptop had in een jip en Janneke taal uit zodat je ook meteen als leek begrijpt wat Jan bedoeld.
Ik kwam in korte tijd erachter dat Jan een vakman en ondernemer is die net een stapje harder loopt en stukje meer service levert als de standaard ondernemer en dat voor een scherpe prijs.
Ik heb vanaf nu mijn adres gevonden bij jan voor alles wat met de computer te maken heeft.

versterker upgraden en helemaal schoonmakem

hammie de ronde schreef 9/06/16 om 20:07u:

ook in audioaparatuur schoonmaken upgraden en repareren is jan van de steeg erg goed in

Een zelf samengestelde nieuwe computer laten bouwen

Wim Matthieu / www.matthieu.indo schreef 9/06/16 om 15:50u:

Mijn oude I7 PC systeem was instabiel geworden en na een schone installatie van Windows10-Pro ook nog eens erg traag.

Via “tweakers.net / best-buy-guide” gekeken naar computer componenten die mij het best uitkwamen.
Daarna bij “Alternate / PC-Bulder” mijn gewenste systeem samengesteld om te kijken wat de totaal prijs zou worden als ik hem door hen lied bouwen in de door mij gekozen configuratie.

Met de verzamelde gegevens naar de winkel die mijn voorgaande 2 systemen had gebouwd. Echter die winkel bestaat niet meer.

Gelukkig, via een kennis kwam ik achter het adres van “Jan van de Steeg”. Hij heeft mijn 2 vorige systemen toen der tijd bij Power System Shop tot volle tevredenheid gebouwd. Na een uitgebreid gesprek met Jan over wat ik wil en verwacht van mijn nieuwe systeem, heb ik een offerte aangevraagd.

Uiteraard was zijn prijs anders dan die van Alternate, maar daar stond vele andere positieve dingen tegen over Geen gereis naar Ridderekerk(Rotterdam). Garantie en goed aanspreekpunt nu naast de deur.

In overleg met Jan, toch nog enkele componenten iets aangepast waardoor de componenten meer op elkaar waren afgestemd en samen op de maximale lijn kwamen te liggen. Ik heb hem de opdracht gegund en binnen 1 week was het systeem klaar en kon Windows 10 Pro worden geïnstalleerd. Dat hebben we samen gedaan. Een enorm voordeel want daar door werd Windows zonder overbodige en met gratis probeer programma's geïnstalleerd en geconfigureerd, waardoor het systeem al vervuild is voor dat je bent begonnen.

Ik heb hem nu 3 weken thuis staan en mijn foto bewerking programma’s fluiten er door heen. Ook VMWare sessies met Windows 7 Pro draaien perfect en lekker snel. Al met al, ik ben enorm tevreden over mijn systeem en de manier waarop deze door Jan in overleg is gebouwd.