Reparaties en diensten

Op zoek naar een betaalbare en preventieve oplossing voor uw computer of laptop problemen of wensen, zoals een upgrade van uw huidige computer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een eigen technische dienst maar komen ook bij u op locatie!

U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur. Ook berekenen wij u geen voorrijkosten.

Wij voeren eerst duidelijk en transparant overleg over de problemen en/of wensen. Gebruiken uitsluitend de beste onderdelen en werken alleen met legitieme software. Ook handhaven wij een zeer hoge kwaliteitsnorm en hebben een snelle doorlooptijd. Tevens kunt u, uw auto direct voor de deur op eigen terrein geheel gratis parkeren!

Ook komen wij bij u op locatie (bij zowel bedrijven als particulieren) om problemen of onderhoud van uw computer, laptop, het netwerk of overig randapparatuur zo goed mogelijk, preventief op te lossen tegen een zeer scherp en helder tarief. Bel of email ons gerust voor overleg of vraag naar de actuele reparatieduur bij ons op de technische dienst of afspraakmogelijkheden bij u op locatie in Apeldoorn en omstreken, Wij berekenen geen voorrijkosten!

Binnen ons bedrijf hebben wij een eigen technische dienst, test en assemblage ruimte. Hier bezitten wij het juiste gereedschap, tools, software en een zeer breed scala aan mogelijkheden om de problemen van uw systeem, snel, accuraat en preventief te kunnen verhelpen!

   

   

Met ruim 14 jaar werkervaring in de ICT bezitten wij de juiste
kennis om u uitstekend te kunnen helpen met uw computerproblemen en of wensen. Zoals een paar voorbeelden hier onder beschreven staan:

  • Uw notebook of desktop pc is erg traag (en) of loopt regelmatig vast.
  • U heeft geen internet of uw Wifi (netwerk) is niet stabiel/voldoende sterk.
  • Aanleg en onderhouden van netwerken. zowel privé als klein zakelijk.  
  • Windows 10 upgrade werkt niet goed. Of u wilt terug naar Windows 7/8.1
  • Vocht of val schade aan uw computer of notebook.
  • Uw computer is geïnfecteerd met een virus/kwaadwillige software.
  • Data recovery van uw defecte computer,laptop of tablet tegen zeer nette prijzen. 
  • Uw computer of laptop stofvrij laten maken voor een optimale koeling en stabiliteit.
  • Het uitvoeren van upgrade's of herinstallatie van uw besturingssysteem.
  • Het vervangen van uw notebook beeldscherm, toetsenbord en accu of overige defecten


Kunt u door omstandigheden niet met uw computer of laptop naar onze werkplaats komen, dan bieden wij ook een ophaal- en bezorg optie, of reparatie bij u op locatie! Ook al heeft u uw computer of laptop ergens anders aangeschaft? Ook dan bent u bij ons natuurlijk van harte welkom!

Doet uw PC,laptop of tablet misschien zelfs helemaal niks meer..?
Zelfs dan kunnen wij in veel gevallen alsnog al uw belangrijke foto’s, documenten en overige bestanden redden! neem gerust contact met ons op voor overleg. 

Heeft u een vragen of wilt u meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op: vul het contactformulier in of bel Tel : 055-8795272