Reparaties en diensten

Bent u op zoek naar een betaalbare en preventieve oplossing voor uw computer- of laptop problemen of wensen?  Zoals bijvoorbeeld een upgrade of een nieuwe laptop of computer op maat incl. randapparatuur

 • U kunt bij ons voor de deur geheel gratis parkeren.
 • Wij werken op afspraak binnen onze openingstijden
 • Eigen technische dienst maar ook bij u op locatie
 • Binnen Apeldoorn berekenen wij geen voorrijkosten.
 • Wij leveren maatwerk en totaaloplossingen 

 

Wij voeren eerst duidelijk en transparant overleg met u over de problemen en/of wensen. Wij gebruiken uitsluitend de beste onderdelen en werken alleen met legitieme software. Ook handhaven wij een zeer hoge kwaliteitsnorm en hebben een snelle doorlooptijd. U kunt uw auto direct voor de deur op ons eigen terrein geheel gratis parkeren!


In ons bedrijf hebben wij een moderne technische dienst, test- en assemblage-ruimte. Hier bezitten wij het juiste gereedschap, uitstekende tools en software met een zeer breed scala aan mogelijkheden voor data recovery of om de problemen van uw systeem- snel, accuraat en preventief te kunnen verhelpen!


Binnen onze openingstijden kunt u zonder afspraak bij ons terecht om uw computer, laptop of randapparatuur ter reparatie of onderzoek aan te bieden. Wij zullen er naar streven om binnen 1 tot 3 werkdagen na innamedatum het onderzoek te voltooien op onze technische dienst en contact met u opnemen voor de uitkomst, overleg, opties en prijsindicatie.


Vervolgens zullen wij na overleg en akkoord van u hetgeen zoals besproken uitvoeren. De uitvoering hiervan zal vaak dezelfde dag nog in gang gezet worden en zal afhankelijk van voorraad en levertijd worden uitgevoerd zoals aangegeven bij overleg. Mits mogelijk vragen wij u gelieve wel eerst een backup te maken van al uw belangrijke data voordat het apparatuur ter reparatie wordt ingeleverd.


Ook komen wij bij u op locatie (bij zowel bedrijven als particulieren) om problemen of onderhoud van uw computer, laptop, het netwerk of overig randapparatuur zo goed mogelijk, preventief op te lossen tegen een zeer scherp en helder tarief. Bel of e-mail ons gerust voor overleg of vraag naar de actuele reparatieduur bij ons op de technische dienst of afspraakmogelijkheden bij u op locatie. In Apeldoorn en omstreken  berekenen wij geen voorrijkosten!   

   

Met ruim 15 jaar werkervaring in de ICT bezitten wij de juiste
kennis om u uitstekend te kunnen helpen met uw computerproblemen en of wensen. Zoals een paar voorbeelden hier onder beschreven staan:

 • Uw notebook of desktop-pc is erg traag -en-/ of loopt regelmatig vast.
 • U heeft geen internet of uw Wifi (netwerk) is niet stabiel/voldoende sterk.
 • Aanleg en onderhouden van netwerken. zowel privé als klein zakelijk.  
 • Uw besturing systeem wil geen updates uitvoeren
 • Vocht of val schade aan uw computer of notebook.
 • Uw computer is geïnfecteerd met een virus/kwaadwillige software.
 • Data recovery van uw defecte computer, laptop of tablet tegen zeer nette prijzen. 
 • Uw computer of laptop stofvrij laten maken voor een optimale koeling en stabiliteit.
 • Het uitvoeren van upgrades of herinstallatie van uw besturingssysteem.
 • Het vervangen van uw notebook-beeldscherm, toetsenbord en accu of overige defecten


Kunt u door omstandigheden niet met uw computer of laptop naar onze werkplaats komen, dan bieden wij ook een ophaal- en bezorg-optie, of reparatie bij u op locatie! Ook al heeft u uw computer of laptop ergens anders aangeschaft, ook dan bent u bij ons natuurlijk van harte welkom!

Doet uw pc, laptop of tablet misschien zelfs helemaal niks meer?
Zelfs dan kunnen wij in veel gevallen alsnog al uw belangrijke foto’s, documenten en overige bestanden redden! Neem gerust contact met ons op voor overleg. 

Heeft u een vraag of wilt u meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op: vul het contactformulier in of bel 055-8795272