Onze openingstijden :

Dag: Tijd:
Maandag 10:00 - 18:00    
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zon- en feestdagen Gesloten

Let op: Voor persoonlijk advies en maatwerk vragen wij u vriendelijk gelieve eerst een afspraak te maken met ons. Zodoende kunnen wij samen met u in alle rust de gewenste tijd nemen welke daar dan ook voor nodig blijkt. Onze klanten ervaren dit vaak als erg prettig en u bent zodoende dan ook in de gelegenheid al uw wensen en vragen voor te leggen tijdens dit gesprek.

 

Wie zijn wij en wat wij u kunnen bieden

Ik ben Jan van de Steeg, oprichter van AlfaByte Computers en voormalige werknemer van Power Systems B.V. Hier heb ik ruim 9 jaar met veel plezier computerreparaties in de technische dienst uitgevoerd, maar ook klanten geholpen in de winkel en op locatie. Ook heb ik hier als praktijkopleider voor ICT-leerlingen van Aventus met veel plezier meer dan 40 leerlingen een succesvolle en leerzame stage mogen bieden. Mijn voorliefde voor dit vak en jarenlange werkervaring heeft mij ertoe gezet om in 2016 de stap te nemen voor mijzelf te beginnen onder de naam AlfaByte. Niet zomaar een bedrijf maar een modern bedrijf met een missie en de ouderwets service.

 

AlfaByte Computers is een jong en dynamisch bedrijf. Wij focussen ons op het snel en kundig repareren van uw computer of laptop bij ons op de technische dienst. Maar wij komen ook op locatie bij particulieren en bedrijven voor het oplossen van bijvoorbeeld computer, software, printer of netwerkproblemen.  Daarnaar adviseren en leveren wij kwalitatief zeer hoogwaardige (maatwerk) computers en notebooks, maar ook losse hardware, software en overig randapparatuur tegen zeer schappelijke en concurrerende prijzen. 

 

Een computer, hardware, of randapparatuur kopen kan onderhand in praktisch iedere winkel en webshop. Ook het leveren van talloze merken en modellen is geen probleem. Het werkelijke probleem zit hem vaak in geen duidelijke uitleg, passend advies, de slechte service of het ontbreken van reparatie opties of dienstverlening op locatie. Onze ervaring leert duidelijk dat deze totaaldienst juist heel erg belangrijk en gewenst blijkt te zijn voor veel particulieren en bedrijven. Wij willen u hierbij dan ook graag laten weten dat wij u deze totaaldiensten wel kunnen bieden en u goed kunnen helpen met praktisch al uw computer gerelateerde wensen of problemen. Hartelijk welkom!