Tarieven

Service Aan Huis / Locatie Tarieven

Het eerste uur wordt altijd volledig doorberekend, daarna ronden wij af per kwartier
zie tabel beneden voor een prijsoverzicht.

Wij hanteren geen voorrijkosten binnen ons werkgebied. Als wij onverhoopt niets voor u kunnen betekenen, bent u ons ook niets verschuldigd! Hierdoor bent u verzekerd dat u alleen betaalt, als wij daadwerkelijk iets voor u kunnen betekenen.

Tarieven technische dienst 

In onze technische dienst hanteren wij vaste prijzen, in plaats van een uurtarief. Hierdoor zijn niet alleen de kosten overzichtelijk maar blijft het voor u ook goed betaalbaar. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

 • De onderzoek kosten voor aangeleverde apparatuur                           
€ 20,- incl. btw
 • Herinstalleren van uw besturingssysteem  
  (incl. drivers en updates)
€ 60,- incl. btw
 • Het laten opschonen van software
  op uw computer of laptop                     
€ 30,- incl. btw
 • Het stofvrij- en schoonmaken van
  uw computer of laptop, CPU-koeler
  incl. behuizing/beeldscherm
€ 25,- incl. btw
 • Assembleren losse componenten tot complete computer 

Vanaf € 50,- incl. btw

 • Dienstverlening bij u thuis/bedrijf op locatie (wij ronden daarna af per 
  kwartier/ €15,- incl. btw)

€ 60,- per uur. incl. btw

 • Bij u ophalen en terugbrengen incl. aansluiten 

€ 25,- incl. btw

Dit is natuurlijk nog maar een kleine greep van onze diensten en diverse mogelijkheden. Voor een prijsopgaaf van specifieke diensten of reparatie aan uw systeem, zoals een back-up maken, data recovery, soldeerwerk of extra programma’s installeren, kunt u natuurlijk geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat wij kunnen kijken hoe wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Wij heten u dan ook met al uw computerproblemen van harte welkom!  


Extra informatie over reparatie en diensten

Eventuele benodigde onderdelen of bijkomende diensten worden altijd, na overleg en akkoord van u, vervangen en doorberekend. Indien gewenst kunt u zelf uw apparatuur brengen of halen na het maken van een afspraak. Zo kunnen wij samen met u rustig de tijd nemen om de nodige zaken te bespreken.

De reparatietijd bedraagt ongeveer 2 werkdagen. Toch kan dit onverhoopt uitlopen wanneer er specifieke onderdelen besteld moeten worden. De reparatietijd is daarnaast afhankelijk van het type onderdeel en de levertijd van de toeleverancier. Eventueel stellen wij zelfs onze leencomputer voor u beschikbaar tegen een kleine vergoeding van €5,- per dag. Zo kunt u toch verder met uw werk, terwijl uw systeem wordt gerepareerd!